Föredrag

Carolines Cancerprevention

- för en hälsosam hållbar framtid

Inspirationsföreläsning om livsstil och cancer

 

 

”Den 14 juni 2015 skulle jag ha sprungit mitt livs längsta lopp, Tjejmarathon som är 50 km terräng mellan Hindås och Borås. Loppet anordnades till förmån för Dr. Mukwege och Panzisjukhuset i Kongo.

 

Istället för att springa loppet vaknade jag tidigt på morgonen med magsmärtor och kräkningar, och kördes med ambulans till Östra Sjukhuset i Göteborg. Magsmärtorna berodde på tarmvred. Tarmvredet i sin tur berodde på en stor, elakartad cancertumör. Jag dök aldrig upp i startfältet till Tjejmarathon. 

 

Men jag startade det som skulle bli mitt livs tuffaste lopp.”

 

I ungefär en timme (45 minuter föreläsning samt frågestund) berättar jag om min cancerresa och de senaste rönen om livsstil och cancer. Fakta bygger på relevant och tillförlitlig forskning och källor redovisas genomgående. Föredraget lämpar sig för grupper från tio personer och uppåt och passar exempelvis som lunchföreläsning eller i samband med en kick-off. Kontakta mig för mer information.

 

Låt dig inspireras! Tillsammans kan vi förändra.

 

 

Referenser från mina uppdrag kommer att läggas upp här allteftersom

Okt

5

Nordic Wellness, Lerum

Beatrice Otterberg, utbildad PT och kostrådgivare samt platschef på Nordic Wellness i Lerum, bjuder in oss till en kväll på temat livsstil och cancer.

Okt

13

Nov

13

KOM å HÄLSA, Falkenberg

Johanna Skoglund, grundare och ägare till KOM å HÄLSA bjuder in till inspirationsföreläsning om livsstil och cancer.

Trygghetsrådet, Göteborg

I samband med planeringsmöte med Göteborgs- och Halmstadskontoren erbjuder TRR vår inspirationsföreläsning om livsstil och cancer för alla anställda.

Denna föreläsning fick tyvärr ställas in. Vi återkommer med nytt datum.

"Bra, saklig å tänkvärd föreläsning av Caroline Montini. Att få med sig konkreta nycklar hem är ett plus i en föreläsning så man kan applicera en ny vana i taget å i sin egen takt. Inspiration å kunskap har jag lättare å suga åt mig från någon som stött på motstånd å tagit sig upp å igenom å utvecklat ett starkare jag i andra änden utav erfarenheter å kunskap, å det har Caroline gjort å det är så inspirerande att hon idag är redo å brinner för å delar med sig till oss andra i samhället, vardagslivet å en helhetshälsa nu å i framtiden."

Johanna Skoglund, ägare och grundare av hälsocentrat Kom å hälsa

Disclaimer

 

Carolines Cancerprevention är partipolitiskt, religiöst och ideologiskt oberoende.

 

Vi är måna om att presentera faktabaserad och objektiv information och friskriver ossfrån ansvar vid eventuella oavsiktliga fel.

Kalender

 

Ung Cancer anordnar pärldag på Världskulturmuseet i Göteborg.

Nov 19, 2017

 

Världscancerdagen, instiftad av Union for International Cancer Control, UICC.

Feb 4, 2018

 

Kontakt

 

Berghemsgatan 10, 431 37 Mölndal

Epost: info@caroline.se

Telefon: +46 703 874233