Föredrag

Carolines Cancerprevention

- för en hälsosam hållbar framtid

Inspirationsföreläsning om livsstil och cancer”Den 14 juni 2015 skulle jag ha sprungit mitt livs längsta lopp, Tjejmarathon som är 50 km terräng mellan Hindås och Borås. Loppet anordnades till förmån för Dr. Mukwege och Panzisjukhuset i Kongo.


Istället för att springa loppet vaknade jag tidigt på morgonen med magsmärtor och kräkningar, och kördes med ambulans till Östra Sjukhuset i Göteborg. Magsmärtorna berodde på tarmvred. Tarmvredet i sin tur berodde på en stor, elakartad cancertumör. Jag dök aldrig upp i startfältet till Tjejmarathon. 


Men jag startade det som skulle bli mitt livs tuffaste lopp.”


I ungefär en timme  berättar jag om min cancerresa och de senaste rönen om livsstil och cancer. Fakta bygger på relevant och tillförlitlig forskning och källor redovisas genomgående. Föredraget lämpar sig för grupper från tio personer och uppåt och passar exempelvis som lunchföreläsning eller i samband med en kick-off. Kontakta mig för mer information.


Låt dig inspireras! Tillsammans kan vi förändra.Tidigare uppdrag

Okt

13

KOM å HÄLSA, Falkenberg

Johanna Skoglund, grundare och ägare till  KOM å HÄLSA bjuder in till inspirationsföreläsning om livsstil och cancer.

"Bra, saklig å tänkvärd föreläsning av Caroline Montini. Att få med sig konkreta nycklar hem är ett plus i en föreläsning så man kan applicera en ny vana i taget å i sin egen takt. Inspiration å kunskap har jag lättare å suga åt mig från någon som stött på motstånd å tagit sig upp å igenom å utvecklat ett starkare jag i andra änden utav erfarenheter å kunskap, å det har Caroline gjort å det är så inspirerande att hon idag är redo å brinner för å delar med sig till oss andra i samhället, vardagslivet å en helhetshälsa nu å i framtiden."

Johanna Skoglund, ägare och grundare av hälsocentrat Kom å hälsa

Disclaimer


Carolines Cancerprevention är partipolitiskt, religiöst och ideologiskt oberoende.


Vi är måna om att presentera faktabaserad och objektiv information och friskriver oss från ansvar vid eventuella och oavsiktliga fel.

Kalender


Jag föreläser hos ABF Kungälv


Okt 17, 2018


Jag föreläser hos ABF Partille

          Nov 22, 2018

   
Jag föreläser hos Sköldkörtelföreningen Halland


         Mar 23, 2019

Kontakt


Berghemsgatan 10, 431 37 Mölndal

Epost: info (a) caroline punkt se

Telefon: +46 703 874233